(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Info 05.03.2013.
Stara Pazova
Mere Direkcije za bezbedniji saobraćaj

Direkcija za izgradnju Opštine Stara Pazova će u narednom periodu postavljati saobraćajne znakove na teritoriji naše opštine. U okviru toga biće postavljene table sa dvojezičnim nazivom mesta na svim putnim prilazima Staroj Pazovi koji su u nadležnosti Direkcije za izgradnju. Postavljanje novih i zamena starih znakova unaprediće odvijanje saobraćaja u našem gradu.

Takođe, Direkcija za izgradnju postavlja odbojne ograde na nadvožnjacima Stara Pazova – Vojka, Nova Pazova - Vojka, na putu izmedju Vojke i Krnješevaca, takozvana "Gvozdena ćuprija" i kod deponije u Staroj Pazovi. Odbojne ograde doprineće bezbednijem odvijanju saobraćaja na svim putnim pravcima na teritoriji opštine. Uporedo sa postavljanjem i obnavljanjem saobraćajne signalizacije, obavlja se i krpljenje udarnih rupa u Staroj i Novoj Pazovi.