(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Staropazovčanin izvršio samoubistvo ispred Skupštine Srbije. Beživotno telo muškarca pronađeno u Gajićevoj bari • Turistička organizacija predstavlja brošuru 250 godina Slovaka u Staroj Pazovi na sajmu u Bratislavi • Do kraja januara izmena režima saobraćaja na putu Stara Pazova - Stari Banovci • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od -2 do 5 stepeni.
Kultura 05.03.2013.
Stara Pazova
Pozorište VHV se vratilo iz Slovačke

Članovi Slovačkog pozorišta VHV iz Stare Pazove sinoć su se vratili sa gostovanja u Slovačkoj gde su uspešno nastupili na festivalu Pozorišni karneval sa Čehovljevom predstavom Krčma na glavnom drumu, u režiji Miroslava Benke. Festival je održan u Popradu, gde su Staropazovčani nastupili u nedelju. Jednu od najboljih
predstava u Srbiji imala je priliku da vidi i publika u Ljevoči, gde je ovo pozorište nastupilo u petak. Bilo je to prvo učešće Staropazovčana na ovom festivalu, a gostovanje je realizovano zahvaljujući dobrom nastupu na festivalu u Mađarskoj, krajem prošle godine. Festival je neobičan po tome, što traje dva meseca, a pored staropazovčana, pre mesec dana je gostovalo i pozorište VHV scena u Kovačici.