(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Do 5. marta ove godine vlasnici oružja su u obavezi do zamene stare papirne oružne listove za nove plastificirane sa čipom • U celoj Vojvodini obustavljen rad škola i vrtića do 21.februara • Svako treće i naredno dete u opštini Stara Pazova od ove godine ima pravo na besplatan vrtić • U toku izgradnja levog koleseka na pruzi Beograd – Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura od 4 do 11 stepeni
Ekonomija 22.02.2013.
Stara Pazova
Proglašeni poljoprivredni rekorderi

Na 39-om Saboru zemljoradnika Srema održanom danas u Sremskoj Mitrovici, među rekorderima su iz staropazovačke opštine: u proizvodnji kukuruza, Milan Buđanovčanin i Siniša Kovačević iz Golubinaca, u proizvodnji ovsa sva tri mesta su pripala proizvođačima iz Golubinaca: Radi Pekić, Stevanu Vidoviću i Ivici Udovčiću.
Na površini do 3 hektara u proizvodnji suncokreta drugo mesto pripalo je Slobodanu Živanoviću i Milanu Buđanovčaninu iz Golubinaca, a na po- vršini preko 3 hektara prvo mesto osvojio je Mihal Domonji Lakatoš iz Stare Pazove. Sanja Dra- gojlović iz Golubinaca je na drugom mestu u proizvodnji soje. Rekorder u proizvodnji lubenica je Slobodan Živanović, a krompira Milivoj Stajić, obojica iz Golubinaca. Najveći robni proizvođač šećerne repe je Miodrag Lazić, a suncokreta Srđan Kovačević iz Golubinaca. Na takmičenju je učestvovalo blizu 300 takmičara iz celog Srema. Organizatori 39. Sabora zemljoradnika Srema bili su Sremska privredna komora i Privredna komora Vojvodine.