(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
Deca iz škole fudbala staropazovačkog Jedinstva su revijalnom utakmicom u petak, 1. jula 2022. otvorila 4. Memorijalni turnir Nikola Vulinović u Staroj Pazovi. Interesovanje učesnika je svake godine veliko, ali i ove učestvuju 32 ekipe, najviše iz staropazovačke opštine, ali iz susedne Inđije, jer žele da svojom igrom doprinesu humanosti i podstaknu na nju i druge. Manifestastaciju organizuje organizacija "Zagrli srcem - Nikola Vulinović”, čuvajući na ovaj način uspomenu na mladog Staropazovčanina, koji je preminuo od karcinoma, i u želji da pomogne izlečenje dece od ove teške bolesti. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Pored vaučera ove godine novinu predstavlja tombola. Zadovoljni su odzivom posetilaca a sva sredstva koja se prikupe od kotizacije od učesnika, prodaje pića i grickalica, kao dobrovoljni i prilozi biće usmereni u humanitarne svrhe. Do 10. jula kada je planirano finale, utakmice će se igrati svako veče sa početkom u 19 časova.
Život 27.08.2020.
Belegiš
BRAVO ZA POKAZANU HUMANOST! Stefan Subotić u subotu putuje za Nemačku na terapije

Suma od 60.000 evra koja je bila potrebna za lečenja 22-godišnjeg Stefana Subotića iz Belegiša koji se već tri godine bori sa akutnom limfoblastnom leukemijom prikupljena je u potpunosti.

Subotić u subotu 29. avgusta putuje u nemački grad Flanzburg gde će primiti nekoliko terapija u borbi sa opakom bolešću koja mu se ponovo javila.

Akcija prikupljanja pomoći poslednjih nekoliko dana intezivirana je i sudeći po humanosti koju su pokazali građani urodila je plodom. Iz tog razloga Stefan se zajedno sa porodicom zahvaljuje svima koji mu pomažu u borbi sa leukemijom.