(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Stara Pazova se uspešno izborila sa koronavirusom • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.430, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.726 osoba • Od 1. juna, građani Srbije moći će da se testiranju na lični zahtev i otkriju da li imaju antitela na korona virus, a cena tog testa biće 1.200 dinara • Pruga Stara Pazova - Beograd biće završena do marta sledeće godine • Drugi dan probe male mature, danas test iz matematike • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Pretežno oblačno sa grmljavinom, do 20 stepeni
Politika 18.05.2020.
Stara Pazova
Održana poslednja sednica lokalnog parlamenta u ovom sazivu

Posle višenedeljne pauze usled aktuelne epidemije Covid 19 danas je zasedao lokalni parlament. Na 51. sednici skupštine opštine Stara Pazova odbornici su razmotrili i usvojili Predlog Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Upravnog odbora PU „Radost“ u Novi Banovcima, Prestanak funkcije sekretara SO Stara Pazova Vesne Jovanović zbog podnete ostavke, Postavljanje sekretara SO Stara Pazova Maje Grbić, kao i Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju Opštinske izborne komisije opštine Stara Pazova.

Na Skupštini se govorilo i o merama koje je Vlada Srbije ali i opština Stara Pazova primenila usled višenedeljnog vanrednog stanja.

Sednica SO Stara Pazova održana je bez prisustva javnosti uz primenu strogih preventivnih mera. Inače današnja sednica je poslednja sednica lokalnog parlamenta u ovom saziva, s obzirom da će novi lokalni izbori biti održani 21. juna.

SO Stara Pazova za protekle 4 godine zasedala je 51. put, što je rekord po broju realizovanih sednica u Srbiji od uvođenja višestranačkog sistema.