(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Stara Pazova se uspešno izborila sa koronavirusom • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.430, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 6.726 osoba • Od 1. juna, građani Srbije moći će da se testiranju na lični zahtev i otkriju da li imaju antitela na korona virus, a cena tog testa biće 1.200 dinara • Pruga Stara Pazova - Beograd biće završena do marta sledeće godine • Drugi dan probe male mature, danas test iz matematike • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Pretežno oblačno sa grmljavinom, do 20 stepeni
Info 13.05.2020.
Stara Pazova
Izmena režima saobraćaja na auto-putu od Novih Banovaca do petlje Nova Pazova do kraja jula

Ove nedelje počeli su radovi na rekonstrukciji kolovoza od Novih Banovaca do petlje Nova Pazova koje finansira Javno preduzeće “Putevi Srbije“. Tokom vikenda izvršeni su pripremni radovi, a od ove nedelje režim saobraćaj je izmenjen.

Učesnici u saobraćaju od ove nedelje na deonici puta od Novih Banovaca do novopazovačke petlje, koristiće desnu kolovoznu traku u kojoj će se saobraćaj odvijati dvosmerno, s obzirom da je leva kolovozna traka zatvorena za saobraćaj.

Tokom vikenda završeni su radovi na demontaži i montaži zaštitne odbojne ograde na bankini i u srednjem pojasu na državnom putu I A reda broj 1, na deonici od petlje Stara Pazova do petlje Novi Banovci u oba smera. U nadležnom preduzeću ističu da su radovi obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom opremom i signalizacijom.

Radovi se izvode po etapama u ukupnoj dužini od 15 kilometara i njihov završetak očekuje se krajem jula. U JP “Putevi Srbije” ističu da su za ovu namenu izdvojili oko 400 miliona dinara.