(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: U sredu ispiranje vodovodne mreže u Belegišu od 8 do 17 časova • 26. i 27. maja obuke za početnike u biznisu u Inovacionom start up centru • Na smotri amaterskog pozorišta u Bačkoj Palanci našu opštinu predstavljaju amateri iz Nove Pazove • "Gastro Srem" dobitnik priznanja "Najbolje iz Vojvodine" • Cena vozne karte nakon 31.05. se neće menjati za one koji vozom idu na posao • FUDBAL: Pobeda Omladinca, poraz Feniksa 1995 i remi za Jedinstvo • VREME: Sunčano, temperatura od 12 do 28 stepena • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 655 i MTS IPTV-a na poziciji 545
Kultura 27.01.2020.
Stara Pazova
Plaketa Svetlost

Na svečanosti u subotu uveče u pozorišnoj sali dodeljeno je ukupuno 50 priznanja, od toga 7 zlatnih, 13 srebrnih i 26 bronzanih plaketa pojedincima i kolektivima u svim oblastima kulturnog amaterizma u ovoj sredini, plakete za najbolje kolektive, pojedinca i Plaketa Svetlost za dugogodišnji doprinos razvoju kulture u staropazovačkoj sredini.
Aleksandra Dragaš iz Stare Pazove, dugogodišnji recitator i pedagog, od 2002. godine i organizator programa za decu, dobitnica specijalnog priznanja – Plakete Svetlost za životno delo, koju dodeljuje Opština Stara Pazova, Savez amatera i Centar za kulturu.Na osnovu postignutih rezultata titulu najbolji kolektiv podelili KUD Branko Radičević i SKUD Heroj Janko Čmelik iz Stare Pazove, a najbolji pojedinac u kulturi za 2019. godinu je Dragan Đorđević, vajar iz Novih Banovaca, koji je na Pokrajinskoj smotri likovnog stvaralaštva osvojio specijalnu nagradu među 104 takmičara iz cele Vojvodine.Dodeljeno je ukupuno još 7 malih zlatnih plaketa sa diplomom, 13 srebrnih i 26 bronzanih plaketa pojedincima i kolektivima u svim oblastima kulturnog amaterizma u ovoj sredini. Na brojnim uspesima, nastupima i promovisanju sredine, nagrađenima je čestitao Goran Jović, predsednik SO Stara Pazova. U kulturno - umetničkom programu su nastupili Jana Ruman, recitatorka, Ženska pevačka grupa SKUD-a Heroj Janko Čmelik i orkestar KUD-a Branko Radičević iz Stare Pazove.