(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Veliko interesovanje građana za vaučere. Podeljeno više od 130.000. : Žetva pšenice u punom jeku : U toku Memorijalni turnir Nikola Vulinović. Finale 10.jula : VREME: Jutarnja temperatura od 17 do 23, dnevna do 30 stepeni
Sport 26.11.2019.
Stara Pazova
Nova sportska oprema za učenike OŠ "H. J. Čmelik" u Staroj Pazovi

Osnovnoj školi "Heroj Janko Čmelik" u Staroj Pazovi javnim konkursom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu na osnovu projekta dodeljena su finansijska sredstva u iznosu od 461.000 dinara za obnovu sportske opreme.

Pokrajinski sekretar za sport i omladinu Vladimir Batez na poziv predsednika opštine posetio je Staru Pazovu i tom prilikom uručio ugovor o finansiranju sportskog projekta pomenutoj Osnovnoj školi.

Batez je istakao da je ova podrška u skladu sa prioritetima resornog sekretarijata i u razovoru sa opštinskim načelnikom za sport Veliborom Katićem i pomoćnicom predsednika opštine Marinom Savić naveo da će resorni sekretarijat i dalje biti na raspolaganju za podršku u realizaciji sportskih projekata kako u ovoj, tako i u ostalim opštinama u Vojvodini.

Osnovna škola u Staroj Pazovi je četvrta škola na teritoriji opštine kojoj su dodeljena finansijska sredstva od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu u ovoj godini.