(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Temperatura jutarnja od 3 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni
Info 02.11.2019.
Stara Pazova
Još parking mesta ispred staropazovačkog vrtića i Doma zdravlja

Problem sa parkiranjem u ulici Vladimira Hurbana u Staroj Pazovi napokon će biti rešen, s obzirom da su u toku radovi na uređenju parking prostora koje finansira opština Stara Pazova, a vrednost iznosi je nešto više od dva miliona dinara.

U prepodnevnim satima u ulici Vladimira Hurbana u Staroj Pazovi u kojoj se nalaze vrtić i dom zdravlja gotovo je nemoguće parkirati automobil, te je nedovoljan broj parking mesta pravio poteškoće pacijentima i roditeljima koji dovoze decu u vrtić.

Ove godine uređeno je 14 parking mesta, a trenutno se uređuje prostor za parkiranje još 17 vozila. U staropazovačkom JKP “Čistoća” ističu da se korišćenje ovih parking mesta neće naplaćivati, te da bi u narednom periodu ova ulica trebala da postane jednosmerna.

Opština Stara Pazova finansira radove sa nešto više od dva miliona dinara što je samo jedan u nizu infrastrukturnih projekata koji doprinosi boljem funkcionisanju saobraćaja u ovom delu Srema.

Izvođač radova je građevinska firma iz Novih Banovaca u kojoj ističu da se završetak istih očekuje do kraja meseca, a pored toga urediće se i prilazne staze Doma zdravlja.