(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Dobrovoljno davanje krvi u četvrtak 28. maja u Staroj Pazovi, ispred zgrade Opštine • Odnošenje kabastog smeća: subota 30. maj iz Nove Pazove, Vojke i Krnješevaca a prve subote u junu iz Podunavlja • Broj zaraženih u Srbiji od Covid 19 je 11.193, u poslednja 24 sata preminula je jedna osoba, izlečeno 5.920 osoba • Roditelji neće plaćati vrtić tokom epidemije • IZBORI 2020: OO SNS saopštava da "Zajednica Srba" obmanjuje građane da je na zajedničkoj listi sa SNS-om • Produžen rok za prijavu upisa dece u vrtić na teritoriji opštine Stara Pazova • Program RTV Stara Pazova u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 649 i 29 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Oblačno sa kišom i grmljavinom, uz sunčane intervale, temperatura od 9 do 17 stepeni
Info 17.10.2019.
Stara Pazova
Staropazovački CSR u borbi protiv vršnjačkog nasilja

Više od 130-oro učenika trećeg i četvrtog razreda starobanovačke Osnovne škole „Slobodan Savković“ i njihovi roditelji bilo je u prilici da se prethodnih meseci informišu o prevenciji vršnjačkog nasilja i ulozi svih relevantnih institucija kojih se tiče ova negativna društvena pojava. Završna tribina u okviru projekta održana je U velikoj sali Bele zgrade, a tokom realizacije projekta, pored predstavnika centra, škole, policije, tužilaštva i medija, učešće su uzele i poznate medijske ličnosti kao što su Milan Kalinić, Andrija Milošević, Aleksandar Radojičić, Neda Arnerić i drugi.

Pilot projekat pokrenut je prošle godine kada je u njegovu realizaciju bila uključena Osnovna škola „Boško Palkovljević Pinki“, a cilje, prema rečima organizatora, da se ovakve aktivnosti sprovedu i svih 10 osnovnih škola na teritoriji opštine.

Projekat “Prevencija vršnjačkog nasilja – Nasilje nije kul, nasilnik nije drug” realizuje staropazovački Centar za socijalni rad pod pokroviteljstvom opštine u saradnji sa Osnovnom školom u Starim Banovcima, Policijskom stanice, Osnovnim javnim tužilaštvom i RTV Stara Pazova.