(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 10.10.2019.
Stara Pazova
Digitalna učionica u školi u Novoj Pazovi

Zahvaljujući projektu „2000 digitalnih učionica”, koji realizuju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u nekoliko stotina škola u Srbiji nastava se u pojedinim odeljenjima realizuje uz korišćenje elektronskih udžbenika i digitalnih obrazovnih sadržaja.

Od ove školske godine najveća osnovna škola u staropazovačkoj opštini "Rastko Nemanjić Sveti Sava" nastavu u prvim i drugim razredima realizovaće u digitalnim učioniocama. 12 učitelja i 6 nastavnika predmetne nastave tokom leta pohađalo je neophodnu obuku a preko izdavača udžbenika koje škola koristi u nastavi, dostavljeni su i kodovi za otključavanje elektronskih udžbenika za svaki predmet.

Trenutno svaka učionica u ovoj školi ima računar, laptop, žičnu i bežičnu internet vezu, a u nastavi je učenicima i nastavnicima dostupna i interaktivna pametna tabla.