(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Info 10.10.2019.
Stara Pazova
Prilika za posao u Vojsci Srbije

Mladići i devojke do 30 godina starosti sa završenom osnovnom ili srednjom školom imaju mogućnost da budu angažovani u profesionalčnoj vojnoj službi, a tokom cele godine se mogu javiti putem javnog konkursa ili neposrednog prijema.

U Centru za obuku ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane u Batajnici beleži se sve veći broj zainteresovanih iz Srema, Beograda i Novog Sada, a oni najuporniji angažovani su na batajničkom aerodromu. Osim direktno vojnih profila, mogu se u vojsci zaposliti na mestima čuvar, kuvar, vozač, protivpožarac, poslovi telekomunikacija i poslužilac za avio-opremu i motore.

Nakon opšteg lekarskog pregleda i provere fizičkih sposobnosti, psihološke i medicinsko – zdravstvene procene, sa najboljim kandidatima zaključuju se ugovori o radu na određeno vreme na period od 6 meseci, odnosno od 3 godine sa mogućnošću obnavljanja ugovora do navršenih 40 godina starosti. U proseku profesioalni vojnik na kraju meseca ima oko 44.000 dinara.