(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Život 05.10.2019.
Nova Pazova
GLIGA ODLAZI NA LEČENJE U KINU: Prikupljena sredstva za lečenje novopazovačkog fudbalskog trenera

Na Humanitarnom koncertu narodnih igara i pesama održanom u petak 4. oktobra u Sportskoj hali u Novoj Pazovi prikupljeno je 173 hiljade dinara namenjenih za lečenje novopazovačkog fudbalskog trenera Zorana Gligorića Gligu.

Ovu humaniarnu akciju organizovala je Mesne zajednica Nova Pazova u saradnji sa novopazovačkim Kulturno – umetničkim društvom „Mladost“ i Omladinskim kulturno – umetničkim društvom „Sveti Sava“, Društvom guslara „Branko Radičević“ i Umetničkim udruženjem iz ovog naselja.

Pedesetčetvorogodišnji Zoran Gligorić iz Nove Pazove boluje od primarne lateralne skleroze, a do 15. oktobra za kada mu je zakazan medicinski tretman u Kini potrebno mu je 16.500 evra, a realizacijom ove akcije celokupna suma potrebna za Gligino lečenje je prikupljena.