(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Život 02.10.2019.
Stara Pazova
Počeli 10. Oktobarski dani sa starima u Staroj Pazovi

Centar za socijalni rad opštine Stara Pazova i ove godine organuzuje 10. po redu Oktobarske dane solidarnosti sa starijim ljudima svakog utorka tokom ovog meseca od 18 časova u prostorijama Kluba za dnevni boravak u staropaztovačkom parku.

Feniksovim poselom pod nazivom "Veče sa Dankom Stojiljković" započeli su ovogodišnji Oktobarski dani solidarnosti sa starijim ljudima.

Ova jubilarna manifestacija organizuje se sada već tradicionalno u mesecu u kojem se obeležava Međunarodni dan starijih osoba, a tokom čitavog meseca promoviše se solidarnost sa stanovnicima trećeg doba. Akcija međugeneracijske solidarnosti u okviru koje će se susresti članovi Kluba sa decom PU "Poletarac" je centralni program tokom ovog meseca.

Tokom naredna četiri utorka organizovaće se Tematsko veče pod nazivom "Kako da prepoznamo nasilje i diskriminaciju prema starijima", Poetsko - dramsko veče "Vatrište oka", Muzičko - pripovedačko veče "Sviram i pričam" i Muzičko veče "Ružo rumena". Organizator ove manifestacije je staropazovački Centar za socijalni rad u saradnji sa Crvenim krstom.