(022) 310-011, 310-171
LIVE: TV ( web ) | Radio
VESTI: Otvoren konkurs za posao u Vojsci Srbije • Novopazovačka škola dobila digitalnu učionicu • Anastasija Bokan iz Golubinaca pobednica 18. Mini-tini festa • Program RTV Stara Pazova možete pratiti u digitalnoj ponudi operatera Supernova na poziciji 617 i IPTV-a na poziciji 545 • VREME: Sunčano, temperatura do 26 stepeni.
Ekonomija 26.09.2019.
Nova Pazova
POČEO 13. REGIONALNI SAJAM PRIVREDE: U ponudi 250 radnih mesta

13. po redu Regionalni sajam privrede u Novoj Pazovi svečano je otvoren na Kompleksu sportsko – rekreativnih bazena u organizaciji Privredne komore Srbije – Regionalne privredne komore sremskog upravnog okruga i opštine Stara Pazova. Sajam su svečano otvorili savetnica predsednika Privredne komore Srbije Nevenka Božović i prvi čovek staropazovačke opštine Đorđe Radinović.

Ovogodišnji sajam okupio je oko stotinak domaćih i stranih kompanija čiji su pogoni i predstavništva u industrijskoj zoni i na teritoriji opštine, a li i iz drugih krajeva zemlje i regiona. Gosti Sajma su predstavnici rumunskog grada Drobeta Turni Severin čiju delegaciju predvodi gradonačelnik Maruis Skrecijus.

Sajam se održava 26. i 27. septembra od 10 do 19 časova, a jedna od značajnijih pratećih manifestacija je Sajam zapošljavanja koji će se održati drugog sajamskog dana od 11 do 13 časova u okviru kojeg će oko dvadesetak kompanija ponuditi do 250 radnih mesta.